Politica de Preturi

POLITICA DE PREȚURI

Politica noastră de prețuri reflectă scopul menținerii celui mai bun preț pe piață, oferind în același timp o calitate ridicată. SARA JEWELRY se situează cu mândrie în spatele produselor sale, oferind varietate nesfârșită în design și oportunități de modificare. Scopul nostru este să păstrăm prețurile cât mai scăzute, fără a compromite calitatea produselor.

SARA JEWELRY operează online evitând multe costuri inutile, în timp ce mulți alți comercianți cu amănuntul sunt obligați să suporte costuri ridicate de operare în magazinele fizice.

Cum păstrăm prețurile scăzute?

  • Direct de la sursă – Toate pietrele prețioase și bijuteriile. Fiecare pas într-un model tipic de vânzare cu amănuntul influențează prețul final al produsului. Suntem producători, acoperind toate fazele implicate în proces, de la prima atingere a stiloului pe hârtie, până când produsul este înmânat unui curier. Prin abținerea de la dealeri, importatori, angrosiști ​​și magazine de stradă, noi suntem capabili să aducem economii masive clienților noștri.
  • Colaborarea pe termen lung cu furnizori de încredere – Descoperirea celor mai bune surse de materiale și menținerea unor relații sănătoase cu furnizorii ne permit să economisim costurile necesare pentru producție, ceea ce duce la un preț rezonabil al produsului final. S-au stabilit deja legături pe termen lung între surse de încredere pentru materii prime de cea mai bună calitate, ceea ce ne permite să oferim unul dintre cele mai bune prețuri de pe piață astăzi.
  • Avantajul funcționării online – Permite economisirea cheltuielilor pentru instalații, întreținerea și ocuparea forței de muncă care ar fi necesare pentru un magazin fizic, care altfel ar reflecta prețul final al produselor.
  • Nu stocuri – Obțineți ceea ce doriți, nu ceea ce avem – De la fabricarea fiecărei comenzi de la zero, conform preferinței și personalizării dvs., rezultă o utilizare înțeleaptă a materialelor și economisim costurile de stocare, deoarece nu lucrăm cu stocurile. Suntem capabili să oferim cea mai bună ofertă pentru bugetul pe care îl dedicați, oferind în plus posibilități pentru metal, piatră, karat, mărime și alte opțiuni.Ne-am străduit mult să furnizam cele mai bune prețuri împreună cu articole de înaltă calitate pentru clienții noștri. Ca să realizăm acest scop, nu putem produce multiple articole pentru clienții noștri cu scop comparativ. În caz de achiziție comparativă, Sara jewelry își păstrează dreptul să anuleze unul sau multiple articole dintr-o comandă.
  • Experții interni – design-eri, gemologi, experți în bijuterii care identifică materialele și calitatea acestora (metale și pietre), creează noi modele și fabrică toate împreună sub un singur nume, fără costuri operaționale suplimentare.
  • Nu există taxe ascunse – Personalizați elementul dvs. selectând toate variabilele pe cont propriu. Nu adăugăm costuri nerealiste în prețul produselor noastre, astfel plătiți doar pentru valoarea achiziției.